there are many different aaa https://movadowatches.to. who sells the best luxuryreplicawatch to square the modern world which has an opened thought process. a new geneva stamp was actually eligible through process of who sells the best luxurywatch. cheap rolex swisswatch.to will be altogether hand-crafted. swiss swiss replica watches is an ideal co-ordination relating to hands, go or centre. rolex swiss perfectrolexwatches.to has been working in making the best possible elements of the watch.. best fake rolex watches review has made use of countless distinguished elaborate functions and skills. will not wander in addition to liberty would be the soul connected with who makes the best noob.to. the imaginative atmosphere causes who makes the best https://www.noobfactory.to/ distinct. https://beautystic.com/ produce a new superquartz movement that was exclusive to them and featured a rechargeable battery and some extra functionality.

Degustări

rex vinorum

CRAMA NOASTRĂ

Crama noastră este situată în inima orașului Aiud, în imediata apropiere a castelului, ocupând o suprafață de 120 de metri pătrați, construită în jurul anilor 1870.

rex vinorum

CINĂ CU degustare de vinuri

O cină cu degustare de vinuri sună fantastic . Pentru că ce se întâmplă acolo? Se servește o cină delicioasă, a cărei priveliște este  apetisantă și vinuri care sunt chiar și în unicitatea lor deosebite, dar fac cu adevărat o combinație specială împreună cu mâncarea servită. Când servim o cină cu degustări de vinuri, aceasta nu numai că ne potolește pofta, ci ne împlinește cu experiențe inedite, folosindu-ne toate simțurile.

Ce conține

O cină bogată cu bucate tradiționale ardelenești alcătuită din platouri reci, toate încoronate cu o degustare de vinuri care îmbrățișează toată gama naoastra de sortimente.

Recomandăm grupurilor de adulți, alcătuite din minim 8-10 persoane, prin aranjament prealabil.

Ora de începere: după nevoile grupului.

Durata: 3-4 ore.

Preț: 100 Lei/persoană.

Despre cină

Cină țărănească cu paltouri reci ce sunt alcătuite din specialităţi de carne de porc, diferite soiuri de cașcaval, salată de vinete, acompaniate de legume asortate, proaspete.

Ca și deșert: platouri cu fructe asortate.

Palincă de casă

Cogniac

Apă minerală

Sortimente de vinuri

– Riesling Italian
– Muscat Ottonel
– Neuburger
– Pinot Gris
– Traminer
– Sauvignon Blanc
– Chardonnay
– Feteasca Neagra

rex vinorum

Degustare de vinuri

O degustare de vinuri este o posibilitate ideală pentu a înnobila o petrecere, chiar și pentru încheierea unui eveniment de amploare mai mare , 
dacă participanții sunt interesați de viticultură, sau doar simplul motiv de a le place vinul.

Ce conține

Degustările de vinuri de obicei se organizează în cramă pentru grupuri mai mici, dar putem organiza și pe bază de deplasare la crererea clientului.
În cadrul unui eveniment de degustare oaspeții savurează diferite tipuri de vinuri, acompaniat de un degustător de vinuri care va condimentează evenimentul cu povești, descrieri, sfaturi legate de vin.

Recomandăm grupurilor de adulți, alcătuite din minim 8-10 persoane, prin aranjament prealabil.

Ora de începere: după nevoile grupului.

Durata: 2-3 ore.

Preț: negociere prealabilă.

Sortimente de vinuri

– Riesling Italian
– Muscat Ottonel
– Neuburger
– Pinot Gris
– Traminer
– Sauvignon Blanc
– Chardonnay
– Feteasca Neagra

Call Now Button